Aktuelnosti

SVE JE LAKŠE, MAGNUM SE VRATIO

Tle oko Peruđe se smiruje, ali i dalje podrhtava, ali u dvorani Pala Evanđelisti, gde igraju odbojkaši Sir Sejftija u sredu uveče se baš treslo. Razlog je bio, a ko drugi do ljubimac domaće publike Aleksandar Atanasijević, koji je konačno zaigrao u startoj postavi. Trijumf nad autsajedom Molfetom, posle pet setova, brzo će se zaboraviti, ali ne i njegova maestralna igra, 24 poena, a procenat realizacije 70 odsto.

– Bio sam strašno uzbuđen, jer mi je trener Boba Kovač rekao da ću početi i startnoj postavi. Jedva sam čekao, bio sam nestrpljiv kao u vreme dok sam bio klinac. Kada me je spiker prozvao, opet sam se naježio kao nedavno kada sam ušao u igru, a sve zbog neverovatnih navijača. Odigrao sam konačno ceo meč, sve napore izdržao, mada smo mogli to i pre da završimo.

Posle tri poraza, stigla je konačno i pobeda. Kakva takva, ali pobeda koja je popravila atmosferu. Ali je utisak večeri bio Batin konačan povratak.

– Sada će sve verujem biti lakše, kako za mene, a verujem i za klub. Sve ovo mi je mnogo nedostajalo. Malo je zavladala i nervoza posle uzastopnih poraza, ali sve je to iza nas. Siguran sam da idu bolji dani za sve nas. Jedva čekam nove utakmice.

I na kraju još jedan razlog za radost:

– Monca Nikole Jovovića uzela sva tri boda u Modeni, e baš mi je drago, iako im idemo u goste već za koji dan. Eto koliko im on znači.

Pristalice Peruđe likuju – “Magnum se vratio”. I to u punom sjaju. Što i sam reče – sada će svima biti mnogo lakše. Osim protivnicima.

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses

  1. Pocelo je vec vidim. Svaka cast, srecn povratak na teren legendo.

Comments are closed.