Aktuelnosti

GRBIĆ: SAZREO SAM

Proslavljeni reprezentaivac Vladimir Grbić, govorio je za agenciju Tanjug o trenutnim dešavanjima po pitanju izbora za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, kao i njegove kandidature za pomenuto mesto, navodeći da je spreman za tu funkciju. Između ostalog je rekao i sledeće:

– Po završetku igračke karijere vratio sam se u Srbiju, ovo je zemlja u kojoj treba da živim, radim i vratim ono što sam napravio u karijeri. Odbojka je moja pasija, moj život, prva ljubav. I sa te strane sam smatrao da prvo treba da se pripremim, edukujem, školujem, za jednu tako odgovornu funkciju. Odbojkaški savez nije nastao preko noći, građen je ciglu po ciglu 25 godina, ja koji sam igrao za reprezentaciju još od 1990. znam kako je bilo na početku. Rasli smo zajedno, sa mnogo truda, posvećenosti, čuvajući jedinstvo i integritet organizacije. Tako treba i da nastavimo, da stavimo zajednički interes na prvo mesto i da budemo svesni da kroz sport predstavljamo svoju zemlju i to radimo na najbolji način. Mislim da je to suština. Moja ideja, pre svega, je da se ne samo reprezentativne, nego i klupske strukture pojačaju, da se vidi kako i na koji način možemo odbojku i odbojkaške utakmice da doživimo kao praznik, da nam sale budu pune.

Na mesto predsednika OSS kandidovao se i Zoran Gajić

– Za Zorana Gajića nikad ne bih rekao niti protivkandidat, niti rival. Mi smo toliko postigli zajedno i siguran sam da želimo isto – najbolje odbojci. Do 23. novembra ima još vremena, moguće je da će se pojaviti još neki kandidat, ali najvažnije je da svi kandidati treba da budu svesni da se radi u interesu odbojke i naše organizacije. Da pomognemo da OŠ bude primer, ne samo u Srbiji, nego i šire – rekao je između ostalog Grbić.

1 Responses

  1. Ako si sazreo, onda se dogovori sa Gajom i Ivanom, pa svi zajedno u nove pobede. Samo tako ces me ubediti da si sazreo.

Comments are closed.