Aktuelnosti

SMENA KOVAČA, POBUNA NAVIJAČA

Predsednik Peruđe, Đino Sirći, smenio je sa mesta trenera Slobodana Kovača, posle trijumfa tog tima nad Mofetom!? Pobeda jeste bila posle pet setova, ali je ostvarena posle tri tesna poraza u derbijima, a pamtiće se po definitivnom povratku Aleksandra Atanasijevića koji je rečima da trijumf posvećuje „najboljem treneru na svetu“ rekao šta misli o Kovaču i posle meča mu skočio u zagrljaj. Upravo je dosadašnje neigranje našeg asa zbog povrede i bio glavni razlog (uz mnogo lošu formu Ivana Zajceva, koji nikako da proigra od kada je stigao) što tim nije zabeležio neku pobedu više, ali kada je sve najavljivalo bolje dana desio se šok za igrače i navijače Sir Sejftija. bata-i-bobaEkspresno je na mesto trenera postavljen Lorenco Bernardi, koji je bio spreman, što govori da se Sirći do kraja nije pošteno poneo prema Kovaču, koji je, ističu svi, od drugoligaša napravio gigant kakav danas ima Peruđa. Pogotovu što je pre samo desetak dana stao u njegovu zaštitu, “opominjući” Zajceva da se od njega više očekuje.

Naš proslavljeni reprezentativac i stručnjak se nasmejan pozdravio sa igračima, a onda i sa navijačima, koji su se okupili ispred prostorija kluba da protestuju protiv ovakve odluke i koji su mu pružili podršku do kraja izražavajući ogromnu zahvalnost što su imali priliku da ga gledaju i navijaju za tim koji on vodi. Poruke „Gospodine Sirći, nije u treneru problem“, „Ne mogu da verujem, Boba je sjajan čovek, odličan trener i veliki profesionalac“, „Kada je on došao u klub, na tribinama je tim u drugoj ligi gledalo 200 ljudi, a sada je uvek puna dvorana“, „Nije fer prema nekom ko je stvorio imidž kluba“ „Onih koji te vole Bobo je daleko više od onih koji te kritikuju“ i još mnoge, prvi čovek Peruđe kao da nije hteo da vidi i čuje.

Sa prilično emotivnim porukama na društvenim mrežama oglasili su se i naši internacionalci koji su upravo zbog Kovača došli u Peruđu.

 

1 Responses

  1. Shvatice zabar sta je napravio, samo ce mu biti kasno. A za takve kao Boba ce uvek biti posla!

Comments are closed.