Aktuelnosti

LŠ -HEMIK LAKO PREKO VIZURE

Želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. U to su se uverile odbojkašice srpskog šampiona Vizure, koje su u prvom kolu grupne faze Lige šampiona doživele maksimalan poraz od poljskog predstavnika Hemik Police.

Gošće su demonstrirale igru visokog kvaliteta, iako se videlo u pojedinim momentima da igraju sa “pola gasa”. To su u drugom delu iskoristile domaće odbojkašice da priprete, ali su iskusne igračice Hemika, za koji igraju tri naše reprezentativke, Bianka Buša, Stefana Veljković i Slađana Mirković rešile sve situacije prilično rutinski, dominirale u bloku i napadu, bile dosta dobre u odbrani, pa su na na kraju i slavile prvu pobedu.

Statistika

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=30775&setN=0

18 Responses

 1. Nije bilo lose. Ali na zagrevanju 🙂

 2. Dobro su se borile, ali na zalost samo u drugom setu. Mislim na Vizuru

 3. Videh da je gazda kluba dao poklone Bianki i Sladjani. Jel bilo tesko da se kupi buket cveca i najboljen blokeru sa poslednjeg Evropskog prvenstva i tako budes pravi dasa?

 4. Rec predsednik na jednu loptu ce da igra sa Hemikom. I bilo je tako, na 0:0 u prvom setu. Treba biti realan.

 5. Vracaj korektora, onog starog, pod hitno!

 6. Neverovatno koliko u Vizuri nemaju pojma o formi drugih ekipa. Kako su se oni necemu nadali, kako su se, da li i zasto “spremali za Ligu sampiona i tome podredili sve”. Nadam se samo da nece biti sokirani posle ovog poraza, da ce se spustiti na zemlju.

 7. Bitno je da se strucni stab pojavio u odelima. I nigde nisam videla da fizio sa kravatom i cipelama nosi flasice i deli peskire. Mozda ne pratimo dovoljno modne trendove.

  1. To što nigde to dosad niste videli znači samo da: 1. Niste gledali baš mnogo međunarodnih odbojkaških utakmica. 2. Da ne poznajete odbojkaška pravila koja striktno propisuju dres kod na utakmicama pod okriljem CEV. I 3. Apsolutno nema nikakve veze sa Vašim praćenjem modnih trendova. Inače slažem se sa Vašom konstatacijom da baš komičan utisak odaje kada fizio, u odelu ko na svadbu da je došao, nosi flašice, lepi flastere, masira i deli peškire.

   1. Butkovicu, malo bolje procitajte komentar, pa tek onda budite Maksim. Pise da nisam videla da FIZIO BUDE U ODELU, ono sa cim ste se vi slozili. O dres kodu mozemo da pricamo, bas kao i o odbojci, kad god zelite. Ako imamo o cemu. I sto se tice medjunarodnih utakmica, verujem da ih imam vise i odgledanih. I odigranih.

 8. Ne treba ih pljuvati, oni su nasi predstavnici u Ligi sampiona ipak. Mlade su, mada nesto u poslednje vreme stagniraju, ali bice bolje.

 9. Zasto uprava kluba nerealnim ambicijama u Ligi sampiona opterecuje igracice??????????????

 10. Budimo realni, ne bi prosli kvalifikacije da su ih igrali. Zato je dobro sto uopste igraju, ali da li su stvarno mislili da ce da igraju na jednu loptu sa Policama…

 11. A nije vam valjao moj imanjak, eeeeeee.

 12. Borile su se koliko su im ove dozvolile.

 13. A gde su gledaoci, ja videh samo decu na tribinama

 14. Treba samo realno sagledati, jer ko visoko leti…

Comments are closed.