Aktuelnosti

JOVANA BRAKOČEVIĆ U BUKUREŠTU

Posle nekoliko meseci Jovana Brakočević će ponovo na teren. Lakša povreda zbog koje je potencijalni angažman u Dinamu iz Kazanja sporazumno raskinut, odavno je u potpunosti sanirana. Posle toga je imala vremena da se spremi, ali se, na iznenađenje mnogih, posle godina igranja u Italiji, „preselila“ u Rumuniju. Ekipa CSM Bukurešt imala je ideje i ambicije koje su se poklopile sa onima koje ima i nekadašnja srpska reprezentativka pa je dogovor brzo pao.

– Moje telo je ponovo potpuno spremno za sve napore. Nije bilo potrebe dugo da se dogovaramo. Par stvari se poklopilo i prepreke da ne potpišem do kraja sezone nisu postojale. Napada se titula u Rumuniji, želimo bitnu ulogu u Kupu CEV, zašto da ne probamo i da ga osvojimo. Bitna stvar je i trener, Ferhat Akbaš, sa kojim sam sarađivala u Japanu, u Vakif banci i koji je mlad, ambiciozan stručnjak. Bivši je trener turske reprezentacije, a sada selekcije Japana.

To ipak nisu svi razlozi. Ima još jedan, ne baš tako mali…

– Da, Suzana Ćebić, moja venčana kuma, sa kojom sam igrala tolike godine u reprezentaciji. I ona je imala bitnu ulogu u donošenju moje odluke. Sada ćemo konačno imati vremena da se natenane ispričamo, da uživamo zajedno i verujem odigramo dobru i uspešnu sezonu. Jedva čekam.

I odbojkaška javnost je jedva čekala da Jovana Brakočević ponovo zaigra.

5 Responses

  1. Bravo za kume. Joco srecnan povratak

  2. Cestitke, nadam se da cete ostvariti planove!

  3. Drago mi je zbog tebe Joco. Samo napred!

  4. Lepa vest.
    Jel to znaci da se vracas i u reprezentaciju?

Comments are closed.