Više od igre

HOFU SLAVI SRPSKE POBEDE

Iako nisu na utakmicama u Nagoji, građani Hofua na sebi svojstven način pomažu našim najboljim odbojkašicama. Najavili su i realizovali ideju da sve mečeve koje igra tim selektora Zorana Terzića, gleda preko video bima u opštionskim prostorijama.

DSC07152DSC07227Radovali su se dobroj igri i pobedi Srbije nad Japanom. Nije prvi put da u okršaju ova dva rivala građani Hofua stanu na stranu srpskih devojaka. Radovali su se svakom poenu, svakom osvojenom setu i na kraju pobedi reprezentacije Srbije. Zajedno sa njima u prvim redovima bio je i gradonačelnik Hofua Jutaka Ikeda, zatim predsednik Društva japansko srpskog prijateljstva Hofua Giiči Ajame i mnogi drugi predstavnici gradske vlasti. Neki od njih već su najavili i odlazak u Jokohamu ukoliko se naš tim plasira u polufinale, a posle pobede nad Japanom, šanse su izuzetno velike.

DSC07185Interesantno je da je japanska TV stanica TBS, koja radi direktne prenose iz Nagoje, poslala ekipu kako bi napravila priču o navijačima srpske odbojkaške reprezentacije iz Hofua. Bravo za sve njih!