Aktuelnosti

I BANKOVIĆ U „FENERU“

Dugogodišnji kondicioni trener naše najbolje ženske odbojkaške selekcije, mr. Vladimir Banković, novi je član stručnog štaba Fenerbahčea. Novi trener slavnog turskog tima, Zoran Terzić, želeo je pored Željka Bulatovića u svom „stafu“ ima i čoveka koji je jedan od vodećih stručnjaka za fizičku pripremu u svetu. Na kraju je sve uspešno završeno, a Banković će se novom klubu priljučiti po završetku predstojećeg Svetskog prvenstva.

– Čast je biti član takve „porodice“ kakva je Fenerbahče. Dobro je poznato ko su sve ljudi koji su članovi ovog sportskog društva, koje opet ima ogroman broj najvijača, pa je samim tim i odgovornost veća. Za mene je ovo veliki izazov, za koji verujem da će biti uspešan. Želim da se zahvalim svima koji su zaslužni što ću u narednom periodu biti član Fenerbahčea, pre svih Zoranu Terziću. Naravno, rad sa reprezentacijom Srbije je i dalje obaveza, koja se ni jednom nije dovela u pitanje – rekao je Vladimir Banković.

Pomenuti „dvojac“ sarađuje još od prvih dana velikih uspeha naše reprezentacije, od daleke 2006. godine i bili su deo svih osvojenih medalja naše najbolje ženske selekcije. Ne treba onda ni trošiti reči koliko se dobro poznaju, sarađuju i koliko je poverenje među njima. Sada pored tandeam Željko Obradović – Predrag Zimonjić, Fenerbahče ima i tandem Zoran Terzić – Vladimir Banković.

 

1 Responses

  1. Svaka cast, konacno !!!
    Srecno majstore !!!

Comments are closed.