Aktuelnosti

IVOVIĆ OSTAJE, STIŽE LUBURIĆ

Prvak Rusije, Lokomotiva iz Novosibirska, u veoma kratkom roku napravila je dobar posao sa srpskim reprezentativcima. Naime, najpre je jedan od najzaslužnijih za prvu poziciju posle čega je usledio prekid lige, a onda i promocija u šampiona, Marko Ivović, produžio ugovor na još jednu sezonu. Biće mu to treća u, po nekima, najjačoj ligi na svetu.

– Nije bilo razloga se ne dogovorimo oko nastavka uspešne saradnje. Ostai smo malo dužni navijačima ove sezone, a veliki izazov mi je i Liga šampiona, isam je igrao već tri godine. Šalu na stranu, ali stvarno mislim da smo zaslužili da igramo sa najboljim klubovima Evrope. Videćemo sve detaljnije, kad sve ovo prođe – kaže Ivović.

Za to vreme, Lokomotiva je, po pričanju i pisanju ruskih medija, napravila i drugi dobar posao, dogovorivši saradnju sa još jednim srpskim asom, Draženom Luburićem. Korektor plavih je bio među pet najefikasnijih igrača ruskog šampionata, što je bila jasna preporuka novom prvaku da stupi u pregovore i rešavanje bitne pozicije za narednih godinu dana.