Aktuelnosti

ŠAMPIONI POD MASKAMA

Da situacija nije kao što jeste, verovatno ne bi mogli da se odbrane od obožavalaca na aerodromu Nikola Tesla, koji bi, opet, svakako bio pun. Ovako, bili su skoro neprepoznatljivi, jer su im na licima bile maske. Ispod njih se naziru široki osmesi, jer su konačno stigli kući.

Čekali su svoj red, svojih pet minuta, da bi se vratili u Srbiju, čiju slavu pronose na svim kontinentima. Ispostavilo se da je let iz Beograda išao preko Moskve, a onda do Varšave. Tako su se i “pronašli” Slobodan Kovač, Milan Simojlović, Dražen Luburić, Marko Ivović i Dušan Petković. Jedni drugima su čestitali na uspešnim sezonama u Rusiji i Poljskoj. Najviše čestitki je dobio novi ruski šampion, Marko Ivović, a za par nedelja će ih sigurno još više dobiti Dušan Petković, koji čeka prinovu.

Inače istim avionom vratili su se i Nikola Jovović, Milan Katić i Bojana Živković, ali su čekajući prtljag propustili ovu fotografiju. Biće prilike za one prave, sa terena, a ovu će svi “akteri”, Bože zdravlja, uskoro propratiti i komentarisati sa osmehom.