Aktuelnosti

IZBORI U OSS: GAJIĆ JEDNOGLASNO JOŠ PET GODINA

Kao što se očekivalo, shodno tome da su ga sva udruženja i regionalbi savezi predložili kao jedinog kandidata, Zoran Gajić biće novi – stari predsednik Odbojkaškog saveza Srbije i u narednom mandatu koji traje još pet godina.
Na Izbornoj skupštini kojoj je prisustvovalo 44 od 50 delegata, svi su jednoglasno bili pri tome da nekada trofejni stručnjak, a prethodne četiri godine prvi čovek odbojke u Srbiji, nastavi sa započetim poslom. U svom izlaganju Zoran Gajić je shodno velikim uspesima duže vreme predstavljao sve trofrje, medalje poslovne poteze i urađeno u periodu od novembra 2017. Bilo je to impozantno izlaganje, jer je, treba posetiti, Odbojkaški savez Srbije među vodećima u svetu. Zbog svega toga još jednom se pokazalo kao ispravan razlog zbog čega su udruženja i regionalni savezi dali jednoglasan predlog koji su delegati na isti način potvrdili i Zoranu Gajiću ukazali poverenje i u narednih pet godina.
Novi – stari predsednik je najpre zahvalio na ukazanom poverenju, izneo potom veliki broj obaveza koji njega i saradnike očekuje u narednom periodua onda i istakao da će najbliži tim ljudi i dalje činiti Ivan Knežević kao generalni sekretar, Đula Mešter će i dalje biti prvi potpredsednik, a Jelena Nikolić i Petar Bogunović potpredsednici.