Aktuelnosti

JELENA NIKOLIĆ: VREME JE ZA MLAĐE

Ono što je najavila, Jelena Nikolić je i potvrdila. Olimpijske igre u Rio de Žaneiru bile su poslednje takmičenje na kome je nosila dres reprezentacije. Novi spisak nacionalnog tima, za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, je bez njenog imena, što je i definitivno odagnalo svaku mogućnost da se možda predomisli. Uz nju nema ni njenih starih „saboraca“ Maje Ognjenović, Suzane Ćebić i Jovane Brakočević.

– Kada sam sve sagledala, a prošlo je nekoliko meseci od Rija, to je normalna stvar. Razmišljala sam pre da mi Evropsko prvesntvo u Beogradu 2011. bude poslednje, ali sam posle toga ostala još pet godina, više od jednog olimpijskog ciklusa. Ovaj poslednji je okončan na pravi način, medaljom na Olimpijskih igara. Više od 15 godina sam nosila reprezentativni dres, vreme je za neke mlađe, a ja ću uvek biti tu da savetima pomognem koliko god je potrebno. Smatram da one treba da krenu u novi ciklus, kako bi donele radost i iz Tokija 2020.

 

KOMPLETAN, VELIKI INTERVJU SA JELENOM NIKOLIĆ MOŽETE PROČITATI U NAREDNOM ELEKTRONSKOM IZDANJU ČASOPISA, KOJI ĆE BITI POSTAVLJEN USKORO.

 

2 Responses

  1. Kapa dole, beskrajno hvala i puno srece u zivotu!!!

Comments are closed.