Aktuelnosti

JELENA POTPREDSEDNIK OSS

Posle odlaska Ivana Miljkovića sa mesta prvog potpredsednika, na funkciju direktora Asocijacije profesionalnih odbojkaških klubova, doći će do određenih „pomeranja“ u Odbojkaškom savezu Srbije.

U prvim danima 2019. godine, trebalo bi da se sastane Izvršni odbor (koji je već imao zakazan termin, ali nisu mogli da prsustvuju svi članovi) koji bi trebalo da razmotri predloge i na nove funkcije izglasa i postavi vrhunska imena iz sveta srpske odbojke. To se odnosi na Đulu Meštera,  za mesto prvog potpredsednik, dok bi mesto potpredsednika trebalo da dobije Jenena Nikolić. Nema razloga da predlozi ne budu usvojeni.

Još jedan u nizu dobrih poteza čelnika najtrofejnijeg srpskog Saveza, koji aktivira velikane odbojkaškog sporta, ljude koji su proneli slavu naše zemlje širom planete.

8 Responses

  1. Imamo najlepseg potpredsednika na svetu !

  2. Da na tom mestu budes uspesna bar kao i kada si bila u reprezentaciji. Od srca cestitke i samo napred

  3. Iskreno se radujem svaki put kada procitam, a to je mahom na ovom sajtu, kako neki (bivsi) odbojkas ili odbojkasica dobijaju mesto u OSS. Svaka cast. Nadam se da ce Jelena da igra jos par godina, jer to moze, a da ce se posvetiti novom poslu kao sto je i igrala, ne treba sumnjati nikada. BRAVO, HRABRO i NAPRED

  4. Najlepsa, najbolja, jedinstvena i uspesna.

  5. Zao mi je sto je Miljko otisao, ali sa Jelenom je to nadoknadjeno.
    Bravo OSS, Srecna nova odbojkaska 2019.

  6. Hvala svima vama na cestitkama i komplimentima 😊

Comments are closed.