Aktuelnosti

KUP ITALIJE PERUĐI, ATANASIJEVIĆ MVP

Prvi „veliki trofej“ (ne računajući Super Kup) u klupskoj istoriji osvojili su odbojkaši Sir Safetija. Timu iz Peruđe pripao je ovosezonski Kup Italije pošto su u velikom finalu, igranom u Braiju, bili uspešniji od branioca trofeja Lubea posle četiri seta (16:25, 25:22, 25:20, 27:25).

Bio je to i duel srpskih reprezentativaca, Marka Pordaščanina i Aleksandra Atanasijevića sa jedne i Dragana Stankovića sa druge strane. Tandem Peruđe bio je neverovatan, brojke koje su zabeležili su izuzetne. Tako je Marko Podraščanin meč završio sa 11 poena, a napadao je fenomenalnihh 89 odsto (9-8), uz tri bloka, dok je sa 20 poena (od 33 napadačke akcije), Aleksandar Atanasijević dobio i laskavo priznanje MVP finalnog turnira.

 

Bata

Photo: legavolley.it

 

5 Responses

  1. Jedan bez drugog ne bi uspeli. Tako je Srbi!!!

  2. Milina je bilo gledati vas. Nisam znao da li je bilo lepse na utakmici ili posle kada ste slavili. Momci, svaka vam cast>

  3. Na svakoj slici bar jedan sa srpskom zastavom. Idemooooooo…

  4. Zao mi je sto i Gagi nije bio sa vama u timu, to bi bilo tek slavlje. Steta sto moramo da navijamo za nekog, a voleli bi da ste svi pobedici. Zivi i zdravi bili svi redom!

Comments are closed.