Aktuelnosti

ATANASIJEVIĆ: OVO JE TEK POČETAK

Biti odbojkaš Sir Safeti Peruđe proteklog vikenda, bilo je nešto neopisivo. Ovaj klub je osvojio Kup Italije, trofej koji su dodali par meseci raije osvojenom Super kupu, a za najdominantniju figuru tog takmičenja proglašen je Aleksandar Atanasijević. Trofej MVP svakako je nešto što dokazuje kvalitet, ali i obavezuje do kraja sezone.

– Sve je to lepo, mislim na lična priznanja, ali ono glavno je veliki pehar osvajaču Kupa, odnosno celoj ekipi. Moj učinak je plod igre svih momaka na terenu, onih koji nisu igrali, srtučnog štaba i kompletne uprave kluba. Naravno da prija i obavezuje, ali da nismo bili najbolja ekipa, ne bih ni ja gobio priznanje.

Trebalo je da prođe pet sezona da tim iz Peruđe počne da osvaja trofeje, da vizija Slobodana Kovača od pre par godina počne da se obistinjuje.

– Igramo dobro, napredujemo, a Kup smo osvojili u konkurenciji Lubea, Modene i Trenta, izuzetnih klubova koji u svojim redovima imaju izuzetne igrače. Ovo je, verujem, tek početak, jer mislim da možemo do trofeja i u prvenstvu Italije, ali zašto ne i u Ligi šampiona…

Na kraju i pohvala za saigrača iz kluba i reprezentacije, Marka Podraščanina

– Sve je lakše uz njega, čovek jednostavno zna kako se osvajaju trofeji. Još jednom je dokazao kakav kvalitet poseduje, treba pogledati njegovu statistiku. Dve godine igramo zajedno i sve to vreme nije imao ni jednu lošu utakmicu. Malo je igrača koji to mogu.

4 Responses

  1. Bravo Bato, bravo momce, tako se igra!

  2. Tako da igras i na leto u reprezentaciji, pa da nam niko ne bude ravan. Svaka cast. A ono za Marka si potpuno u pravu.

  3. Odigao si kao djavo, svaka cast, ali mislim da je i Marko Podrascanin odigrao stravicno!!!

Comments are closed.