Aktuelnosti

KUP SRBIJE – VEČITI PODELILI TROFEJE

Najbolja odbojka se trenutno igra u glavnom gradu, a tačnije rečeno, u najboljoj formi su odbojkaši Partizana i odbojkašice Crvene zvezde. Oni su vlasnisu Kupa Srbije za sezonu 2021./2022.

Lajkovac je opet bio domaćin manifestacije „Dan odbojke“ koji se održava već nekoliko sezona i gde se oba finalna meča igraju istog dana i na istom mestu. Najpre su u muškom odmeravanju snaga crno – beli bili bolji od Mladog radnika u četiri seta. Malo je nedostajalo da se igra taj – brek, ali su završnicu odbojkaši trenera Bojana Janića odigrali bez greške.

Potom u na teren izašle devojke koje su takođe igrale poprilično neizvestan meč. U jednom momentu se učinilo da će crveno – bele da ispuste veliku prednost koju su imale posle dva odigrana seta, ali su se i one maksimalno koncentrisale na najbitniji period utakmice. Posle četiri seta i one su uzdignutih ruku proslavile novi trofej u klupskoj istoriji. Najsvečaniji momenat finala bio je kada su Zoran Gajić i Ivan Knežević kapitenima crno i crveno – belih predali velike pobedničke pehare.

Za najbolje pojedince finalnih susreta proglašeni su Novica Bjelica i Bojana Drča (Živković).

Statistika Partizan Mladi radnik

Statistika Crvena zvezda Zeleznicar