Aktuelnosti

LJUBICA BAŠ NEMA SREĆE

27. 3. 2023.

Taman što se oporavila od teške povrede kolena, Ljubica Milojević je doživela novu. Naime, prošle godine su joj prilikom jednog doskoka popucali ligamenti kolena, koji su uzrokovali pauzu od nekoliko meseci. Trebalo je vremena i strpljnenja da se operisano koleno oporavi, da počne da radi najpre minimalnim pa sve jačim intenzitetom, da bi konačno dočekala da se opet nađe na terenu.

I desilo se ono što niko nije želeo, a to je da je već na prvoj utakmici koju je zaigrala za ekipu Železničara morala da napusti teren. Novi pregledi su odredili novu pauzu, novi oporavak, a koliko će on trajati, pitanje je na koji trenutno ne postoji precizan odgovor. Ako se uzme u obzir da je i u prvoj sezoni kada je nosila dres Volera iz Ciriha imala problema, biće joj potrebno mnogo rada i strpljenja.

Dugo vremena je bila jedna od naših najtalentovanijih odbojkašica, reprezentativka u svim mlađim selekcijama, kao takva je i sa 18 godina otišla u inostranstvo, ali jednostavno kao da joj se ne da, da svoj talenat pretoči i u kvalitet u seniorskoj konkurenciji.