Aktuelnosti

MARKO IVOVIĆ: SVI SU HTELI DA MI POMOGNU

 

Prošle godine je bio najbolji igrač Svetske lige, a ove verovatno najveći maler Evropskog prvenstva. Tačnije, nije ga ni igrao, jer je povreda skočnog zgloba bila jača i od Marka Ivovića, njegove i želje saigrača da zaigra u Poljskoj. Prošlo je dosta vremena, a povreda još nije potpuna prošlost.

-Za sada samo hodam bez problema. Ide na bolje, ali će biti potrebno vreme da se zaleči. Trebalo bi, po nekim procenama za dve nedelje da počnem da skačem. Idem za Brazil, u novi klub, verujem da ću nastaviti sa terapijama i medicinskim tretmanom kakav sam imao i ovde. Treba da prođe vreme da se sve dovede u red. Povreda nije bila ni malo naivna.

Iako je odmah konstatovan treći, najteži stepen distorzije, mnogi su verovali da će se Marko Ivović nekako oporaviti bar da pomogne saigračima iz nacionalnog tima.

-Hrabrili su me, ali sam odmah znao da od toga nema ništa. Na žalost, po doskoku sam osetio jak bol i bio svestan da neće ići kako bi svi želeli, poznajem sebe najbolje. Moram da se zahvalim svima iz reprezentacije, ali i brojnim vrhunskim sportistima iz drugih sportova, koji su me zvali, interesovali se, davali savete, a sve u želji da se oporavim. Stvarno sam bio prijatno iznenađen i takva podrška mi je mnogo značila.

Mnogi su očekivali da će te videti na dočeku…

-Znao sam da će biti gužva, nisam želeo da pažnja brojnih ljudi ni malo bar bude skrenuta sa njih, koji su je i te kako zaslužili. Kasnije smo se videli u hotelu, uveće i proslavili sve to.

Da li si dobio medalju iz Poljske, bar kao uspomenu?

-Nisam. Biće prilika za medalje, nadam se još sjajnije. Da nas samo zdravlje posluži sve zajedno. A onda se nikog ne bojimo.

I ode Marko za Brazil.

 

 

1 Responses

  1. Kad si dobar covek, naravno da svi zele da ti pomognu.
    Oporavi se sto pre majstore!

Comments are closed.