Aktuelnosti

ŠKODA VOZI ŠAMPIONE

Veliki idu sa velikima. Tako je i kada su u pitanju Odbojkaški savez Srbije i preduzeće „Auto Čačak“, generalni distributer automobila marke „Škoda“ za srbiju. Svetski poznati brendovi su „pronašli“ zajedniči interes i potpisali ugovor o saradnji na jednu godinu, sa gotovo sigurnim produžetkom saradnje.

-Odbojkaši i odbojkašice Srbije su u samom svetskom vrhu, godinama sa velikih takmičenja donose medalje. Prepoznali smo u njima pravog partnera, mislim da će korist biti obostrana. Za sada smo dali tri vozila koja će zadovoljiti njihove potrebe, a kada to bude zatrebalo, na raspolaganju će imati onoliko koliko im bude potrebno. Drago nam je što ćemo sarađivati sa tako uspešnim sportistima i ljudima koji ih vode – rekao je Milenko Kostić, direktor i vlasnik preduzeća „Auto Čačak“.

Sa druge strane, ni Zoran Gajić, prvi čovek srpske odbojke, nije krio zadovoljstvo povodom novog sponzora Odbojkaškog saveza Srbije i onoga što se na taj način dobija.

Skoda 1-Najpre da se zahvalim gospodinu Kostiću koji je prepoznao u nama adekvatnog partnera. Mi već godinama imamo najobimniji program, pa su nam reprezentacije u pogonu po 150 dana. na ovaj način ćemo mnoge stvari završavati brže. Privlačimo pažnju na sebe, nedavno nas je, posle domaćina Poljske, na Evropskom prventvu gledalo najviše ljudi, preko 93 hiljade. Sa Poljacima držimo i rekord po broju gledalaca na jednoj utakmici. Siguran sam da smo i mi i „Auto Čačak“ napravili dobar potez i da će naša saradnja biti duga i plodna – istakao je Gajić.

 

Prostorije generalnog zastupnika automobila marke „Škoda“ krasiće ubuduće specijalna plaketa i odbojkaška lopta koju su dobili od Odbojkaškog saveza Srbije.