Aktuelnosti

MARKO PODRAŠČANIN – SAVLADALE ME EMOCIJE

Gostovanje Peruđe u Ćivitanovi, ekipi Lubea, bio je poseban događaj za Marka Podraščanina. Posle odlaska iz ovog kluba letos, u redove velikog rivala iz Peruđa, ovo mu je bilo prvi put da se nađe u dvorani gde je ostavio neizbrisiv trag, u hodnicima i svlačionicama „njegove“ dvorane.

– Igrao sam za Lube osam godina, dve sezone bio kapiten i to je nešto preko čega ne može da se pređe tek tako. Niti želim. Bili su to nezaboravni dani kojih se uvek rado sećam. Ovo je drugi duel protiv Lubea, ali totalno drugačija atmosfera, jer smo prvi, u Super kupu, igrali na neutralnom terenu u Modeni. Bilo mi je teže nego što sam očekivao, priznajem, savladale su me emocije.

A kako i ne bi kada su ga navijači Lubea dočekali ovacijama i transparentom.

– Pisalo je „Lube je tvoja druga kuća“. Naježio sam se, nikad nisam imao takav osećaj. Zahvalan sam im na tome, neću im to nikad zaboraviti. Podsetili su me na sjajno vreme provedeno u dresu Lubea.

pocaI jedna poruka da društvenoj mreži izazvala je pažnju. Jedna devojka je napisala „Meč koji nikad nisam želela da gledam, Marko Podraščanin sa jedne, a Dragan Stanković sa druge strane. Zakon sporta je nekad tako težak“.

Bivši klub je bio uspešniji od sadašnjeg Markovog posle pet setova. Statistika kaže da Podraščanin nije bio na dosadašnjem nivou, a pre par dana ga je Slobodan Kovač pohvalio da igra „kao nikad do sada od kada je u Italiji“.

– Nisam zadovoljan igrom, verovatno je to i zbog celokupne atmosfere, ali to nije opravdanje, mogli smo da pobedimo. Hvala treneru na lepim rečima, verujem da ću već na sledećoj utakmici igrati na prethodnom nivou. Zadovoljan sam kako sam se uklopio u novu sredinu i sistem rada uopšte. Mislim da nas posle tri izuzetno teške utakmice, a bile su protiv najboljih klubova u Italiji i koji su iskreno u boljoj formi trenutno, očekuju bolji dani. Ima još da se igra, a naši ciljevi su jasni, a to su trofeji.

 

 

 

1 Responses

  1. Sreca je pa te imamo u reprezentaciji, ziv i zdrav bio majstore!

Comments are closed.