Više od igre

MILENA BLOKIRA ZA KOALE

Srpske reprezentativka i jedna od najboljih odbojkašica na planeti, Milena Rašić, uključila se u akciju pomoći australijskom kontinentu koji je već duže vreme zahvaćen velikim požarima. Ona je odlučila da pomogne spasavanju životinja koje su u ovom momentu veoma ugrožene.

– Savaki blok koji postavim u januaru doniraću sa 30 dolara kao pomoć za koale. To su izuzetno drage životinje i duša me boli kada vidim kako stradaju u požarima. Gledala sam i kako im ljudi u Australiji pomažu, ali da im je potrebna pomoć i iz drugih krajeva sveta. Zato pozivam sve koji su u mogućnosti, da doprinesu da se što veći broj tih životinja spase.

Poznato je kakve su blokerske sposobnosti Milene Rašić, da je na mnogim takmičenjima, što igrajući za klub, što za reprezentaciju Srbije, osvajala nagrade najčešće zbog tih sposobnosti, pa se očekuje da i ovog puta doprinos bude priličan. Zna se i koliko je puta učestvovala u raznim humanitarnim akcijama, a za očekivati je da njenim stopama, kada je u pitanju pomoć ugroženim koalama u Australiji, krene još sportista.