Aktuelnosti

MILENA RAŠIĆ: ZLATO ZA MAMU

Lepši završetak klupske sezone Milena Rašić nije moga ni da zamisli. Osvojila je zlatnu medalju u Kobeu na Svetskom klupskom šampionatu i dodala je onoj istog sjaja koju je osvojila nedavno sa Vakifbankom u Ligi šampiona. Tada je bila na krovu Evrope, sada je na vrhu sveta.

– Ne znam ni sama kako bih opisala ono što osećam. Ovo je rezultat koji je naša ekipa i više nego zaslužila. Prošle smo kroz dosta loših perioda tokom sezone i osvajanje Lige šampiona, pa onda i Svetskog klupskog prvenstva, u kratkom vremenskom intervalu, nešto je što će učiniti da pamtimo samo ono lepo što nam se dešavalo. Hvala celom timu, ovo su momenti koje ću pamtiti ceo život.

Nekoliko sati pre nego što je osvojila zlatnu medalju, Milena Rašić je na jednoj od društvenih mreža podelila fotografiju sa svojom majkom, koja je napravljena prilikom prethodne posete. Podsetila je tom prilikom da je 14. maj – Dan majki.

– Ovo je, kao i mnoge medalje do sada, za nju. Daljina nam ne dozvoljava da često budemo zajedno, a znam da svaki moj meč doživljava na poseban način. Drago mi je što se ova medalja „poklopila“ sa Danom majki, a jedva čekam da je vidim i uručim joj odličje. Tu sam vrlo brzo – poručila je Rašićeva par sati po završetku meča.

Inače, odmah po dolasku u Srbiju priključiće se reprezentaciji koju već naredne nedelje očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Posle toga biće vremena i za odmor koji joj je toliko potreban i koji je više nego zaslužila.