Aktuelnosti

VIP I OSS, REČENO – UČINJENO

Velikani, svako u poslu kojim se bavi, Odbojkaški savez Srbije i kompanija Vip mobil, još jednom su jedan lep dan učinoli još lepšim, a sve kao još jedna epizoda priče o proslavi decenije saradnje. Pored upravne zgrade jednog od vodećih svetskih mobilnih operatera, otvoreni su tereni za odbojku na pesku, a kako su se nedavno dogovorili čelnici pomenutih giganata Zoran Gajić i Dejan Turk, specijalni gosti su bile dve naše najbolje selekcije.

Momci i devojke su najpre prošli kroz špalir, ušli u teren, a onda sa par bravura izazvali ovacije prisutnih. Ustvari, mnogi su više čekali da se egzibicioni mečevi završe, kako bi porazgovarali sa osvajačima Svetske lige i ili srebrnim devojkama sa Olimpijskih igara. S obzirom na sunčan dan, na igranje odbojke, potrebno je bilo obnoviti kalorije, pa su Gajić i Turk isekli slavljeničku tortu, a zatim su svi to „zalili“ sa nekoliko kapi šampanjca.

U proteklih 10 godina su obe „strane“ bile izuzetno zadovoljne, da nisu, saradnja ne bi toliko trajala, a hoće li se produžiti, shodno razmišljanjima novih „gazda“ Vip – a, znaće se krajem septembra.

 

Photo: ossrb.org