Aktuelnosti

IVAN MILJKOVIĆ TRENER U VOLERU

Jedan od najboljih odbojkaša u istoriji, dugogodišnji reprezentativac naše zemlje i nekada prvi potpredsednik OSS, Ivan Miljković, od pre izvesnog vremena je jedan od trenera Volera. S obzirom da se pre par godina odlučio da živi u Cirihu, a nedavno je sporazumno raskinuo saradnju sa Asocijacijom profesionalnih odbojkaških klubovam, gde je obavljao funkciju generalnog menadžera, opredelio se da i dalje, što je normalno, ostane u odbojci.

Za sada je asistent Svetlani Ilić u seniorskoj ekipi višestrukog šampiona i osvajača Kupa Švajcarke, a svojim iskustvom će sigurno doprineti još kvalitetnijem radu i napretku tima. S obzirom da je igrao u najvećim svetskim klubovima, Lubeu, Romi, Olimpijakosu, Al Rajanu, Fenarbahčeu i Halkbanci, da je dres nacionalne selekcije naše zemlje, kako god da se zvala, nosio skoro deceniju i po, gde je sve vreme radio sa najistakmutijim stručnjacima, sigurno je skupio mnogo znanja koje može da prenese na mlade. Inače u članice Volera su trenutno Ana Pejičić, Katarina Jović i Ljubica Milojević.

Mnogo je primera gde su nekada istakmuti sportisti postajali sjajni treneri, imali uspešne karijere, a Ivan Miljković je u svemu što je radio imao najviše ambicije, pa sve želje idu u tom pravcu, da ukoliko mu je ovo definitivna odluka, bude isto uspešan kao i do sada.