Aktuelnosti

MILOŠEVA NOVA RUMUNSKA TITULA

Tri godine i tri titule, to je bilans Miloša Terzića u Rumuniji. I ako je ona prva sa Konstancom bila izuzetno draga, iako je ona osvojena prošle godine sa Galacijem slavljena “do zore”, ova najnovija, odbranjena, “stigla” je posle par dana određene neizvesnosti, sa ne baš previše razloga ta radost. Šampionat je prekinut pre desetak dana, a kada se ukaže prva prilika, dobiće pehar i zlatne medalje.

– Imali smo 10 bodova prednosti nad prvim pratiocem, osma kola pre kraja i teško da bi nas neko ugrozio. Ali novonsatala situacija sa koronavirusom najpre je prekinula prvenstvo, a onda nas “promovisala” u šampione. Siguran sam da bi je osvojili i u normalnim okolnostima, možda bi i uvećali prednost, ali šta da se radi. Znamo da smo je zaslužili, ali ostaje mala gorčina. Šta da se radi – kaže nekadašnji reprezentativac.

Odbojke ove sezone više nema. Šta dalje?

– Imam plaćen smeštaj još mesec i po dana i shodno situaciji, a i upozorenjima i preporuci vlasti kako u Srbiji, tako i u Rumuniji, ostajem do daljnjeg u Galaciju, iz predostrožnosti. Zdravlje na prvom mestu.

Kamp Pro volley, ideja Miloša Terzića i njegovog nekadašnjeg saigrača Mirka Radevića, trebalo je ovog leta da doživi premijeru u Vršcu.

– Voleli bi svakako da se to desi, ali iskreno, ne razmišljamo u ovom momentu. Situacija je ozbiljna, ponavljam, zdravlje je na prviom mestu. Po nekim saznanjima još od ranije, Vršački breg ima najveću negativnu jonizaciju u Evropi, a ona neutrališe ovaj virus i njemu slične. Ali, kažem, o tome ne razmišljamo dok su na snazi sadašnje mere predostrožnosti.

Ipak, najvažnija vest je da je MILOŠ TERZIĆ OPET ŠAMPION RUMUNIJE.

 

 

http://www.provolleycamp.com/