Aktuelnosti

MINA POPOVIĆ: RAME JAČE OD ŽELJE

Ne velika, već ogromna je bila želja Mine Popović da i ovog leta pruži sve od sebe na pripremama nacionalnog tima, ali ju je povreda ramena odvojila od saigračica iz reprezentacije. Takva je trenutna situacija iako je jedna od najmlađih u plavom timu bila učesnica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Poljskoj.

– Sve sam probala, ali bolovi u ramenu su bili jači od želje. Ima par „rupturica“ i upala koje nisu tokom klupske sezone na pravi način sanirane. Jedini lek je odmor i moram sa tim da se pomirim. Idem na terapije, trebalo bi ovih dana da primim i plazmu u povređeno mesto, a onda polako da radim na oporavku. I sebi i drugima biću najkorisnija samo zdrava, tako da moram da budem strpljiva.

Nedavno su je u Poljskoj saigračice, kao nekog sa najkraćim stažom u reprezentaciji „okitile“ rolerima, trakama i gumama za zagrevanje.

– Spremna sam na sve, samo da opet budem u konkurenciji. Ima vremena celo leto i da se kvalitetno oporavim, da se spremim, ali ima i takmičenja, tako da jedva čekam da se vratim.