Aktuelnosti

MITIĆ: DESILO SE, PA ŠTA…

Sticajem okolnosti Mihajlo Mitić nije od skora više član Gasprom Jugre iz Surguta. Međutim, za razliku od mnogih primera te vrste, razišli su se – ljudski, bez ijedne loše izrečene reči na obe strane.

– Naravno, nije ni bilo razloga. U klubu su procenili da im je neophodan primač servisa, stranac, a opet i da im je od nas dvojice, Petra Krsmanovića i mene, pozicija srednjeg blokera daleko bitnija. Desilo se, pa šta… S obzirom da su do tada ispoštovali sve svoje obaveze prema meni, da sam ja igrao dobro, a potvrdili su da nemaju ni jednu zamerku uopšte, nema potrebe da kažem ništa loše. Na moje mesto, drugog stranca, došao je Goran Bjelica i želim, i njemu i klubu uspešan nastavak sezone.

Nekadašnji reprezentativac je Novu godinu dočekao u Velikom Gradištu, svakodnevno trenira i čeka novu priliku.

– Malo je sad sve „stalo“, najverovatnije zbog paznika. Čekam novu šansu, nema druge. Verujem da će biti ponuda, a na prvu „normalnu“ dajem potvrdan odgovor. Zadovoljan sam i ja kakve sam partije pružao u Surgutu, treniram svakodnevno, tako da… Optimista sam kao i uvek.

Kvalitet ima, iskustvo mu ne manjka, a sticao ga je u Francuskoj, dva puta Italiji, Libanu i sada Rusiji, tako da ko ga bude uzeo, sigurno neće pogrešiti.

3 Responses

  1. Desice se i nov ugovor, smo da si ziv i zdrav. Ne brini, dobar su covek i to ce neko opet znati da ceni!

  2. Takav igrac uvek negde nedostaje, bice ugovora, samo strpljenje!

  3. Samo kad si se “onih” resio, znas na koje mislim. Bice klubova Mile, polako samo.

Comments are closed.