Aktuelnosti

PETROVIĆ PONOVO NA (S)CENI

Nekoliko meseci pauze, najpre zbog povrede ramena, a onda i traženja inostranog angažmana koje bi zadovoljile određene prohteve, na kraju su se isplatila, pa će Borislav Petrović već od prvog narednog vikenda opet na teren. Neće daleko, do Mađarske, u Kečkemet, ali sa istim onim žarom za dokazivanjem kada je išao i u mnogo jače odbojkaške zemlje sveta.

– Možda sa još većim žarom, jer je pauza potrajala. Postojale su interesovanja i iz, uslovno rečeno, jačih sredina, ali siguran sam da nisam pogrešio. Želim da igram, da uživam na terenu, zbog toga je možda malo potrajalo. Ali sada je sve konačno onako kako sam želeo. Rame mi je „kao novo“, moj novi klub juri titulu, i sve su to razlozi zbog čega jedva čekam da zaigram kako najbolje znam. Ne mogu a da se ne zahvalim Goranu Vorkapiću i Futogu, koji su mi dozvolili da treniram sa njima i spremim se dobro za još jedan izazov u karijeri.

Nekadašnji reprezentativac i dugo godina igrač, i kapiten Vojvodine, imao je dosta pehova u karijeri. Red je da polako počne da mu se vraća.

Photo: Dnevnik.rs

4 Responses

  1. A koliko bi nama dobro dosao. Nadam se samo da necemo kukati za tobom. Srecno Boro, najbolji da budes!!!

  2. I zasluzio si da ti se sve vrati. Cuvaj se decko. I srecno!

  3. Sajlovo ce opet goreti slaveci uspeh 😉

Comments are closed.