Aktuelnosti

NATAŠA KRSMANOVIĆ: KAD SE NAJMANJE NADAŠ – EZAČIBAŠI

Sve se odvijalo tako brzo da je Nataša Krsmanović, glavni junak ove priče, svega postala svesna kada je stigla u Istanbul. U sredu popodne je bila član TENT – a, a u petak se slikala sa šalom slavnog Ezačibašija u rukama.

– Ali bukvalno skoro da ne znam kako se sve izdešavalo. Dobila sam poziv i naravno prihvatila da dođem u jedan od najboljih klubova na svetu. Jedna igračica se povredila, bio im je potreban srednji bloker i eto me u Turskoj.

Za TENT je odigrala samo tri utakmice, ali je mnogo više vremena pre toga provela trenirajući sa klubom iz Obrenovca.

– Bilo je sjajno, nadam se da sam bar malo uspela da pomognem u svakom pogledu, igračkom, savetodavno… Eto, do srede sam mislila da ću u Obrenovcu ostati do kraja sezone. I nisam imala ništa protiv toga. Ali eto, kad se čovek najmanje nada…

… Stigne poziv slavnog Ezačibašija.

– Tako nekako. Igraću samo Ligu šampiona, pošto više nema pravo licenciranja za tursko prvenstvo. Bila sam na treningu, upoznala se sa timom, biće sve u redu. Ima da se igra, duga je Liga šampiona, a verujem da Ezačibaši može visoko.

Tako je Nataša Krsmanović po treći put u Turskoj (posle Galatasaraja i Seramiksana), postala je saigračica sa Tijanom Bošković i igraće opet odbojku na najvišem nivou.