Aktuelnosti

NIKOLA GRBIĆ TRENER VERONE

 

Kao što se već nekoliko dana govorilo i pominjalo kao mogućnost, Nikola Grbić novi je trener ekipe Kalcedonija iz Verone. Dosadašnji, sada već bivši, Andera Đani, podneo je ostavku koju je uprava kluba prihvatila, posle nedavnog poraza u osmini finala Kupa Italije.

– Tada sam i ja dobio poziv, a malo potom i konkteran ugovor koji sam prihvatio. Osećam to kao veliki izazov i mislim da će ovo za mene biti izuzetno dragoceno iskustvo – rekao je Nikola Grbić, koji se trenutno nalazi na trenerskom seminaru u Kolumbusu, u Ohaju.

Tim definitivno preuzima od utorka, pošto se dan ranije vraća iz Amerike, a s obzirom da već duže vreme živi u Italiji i da je upoznat sa svim dešavanjima,  da je pre dve sezone bio trener Peruđe, verovatno zna sve o ekipi u kome je jedna od glavnih uzdnica Uroš Kovačević.

– Sa nekim igračima sam i igrao, neke trenirao, tako da poznajem ekipu. Naravno, biće potrebno vreme da se upoznam sa statistikom i načinom igre, da bih znao kako da organizujem treninge, ali ima puno dobrih igrača i mislim da ekipa može da igra mnogo bolje.

3 Responses

  1. Ime moje, srecno ti bilo, dugo da trajes, i tamo i u reprezentaciji.

  2. SAmo napred i srecno.
    A na leto isto to sa nasom reprezentacijom.

Comments are closed.