Aktuelnosti

NOVICA UZ BRATA U PAZOVI !

9. 5. 2024.

Bilo je „ni trener ni u Partizanu“, a sada je konačno i zvanično potvrđeno da će Novica Bjelica u narednoj godini biti ogronmo pojačanje i nosiće dres – Jedinstva iz Stare Pazove i postaće saigrač mlađem, rođenom bratu Goranu. Vest koja je, nekako brižljivo čuvana u širem krugu ljudi, ali koju je neki uži krug znao u poverenju, juče je dobila konačan epilog, kada je nekadašnji reprezentativac Srbije, bivši igrač večitih rivala i brojnih inostranih klubova, stavio potpis.

-Rekoh da još nisam za trenera, a sasvim sam siguran da još uvek mogu da igram. Razgovor sa ljudima iz Jedinstva nije trajao dugo, samo smo čekali par dana kako bih okončao obaveze u Partizanu. Drago mi je što ću posle toliko godina, opet igrati sa svojim bratom. Nekada je to bilo u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Nadam se da ćemo se dobro uklopiti i dopunjavati. Dobro se osećam, mogu još da igram na nivou koji zahteva bar Super liga Srbije.

Nema sumnje da slično misli i dve godine mlađi Goran Bjelčica, ali ima neko koće biti posebno srećan…

-Naravno – ćale. Mislim da će on biti najsrećniji, ujedno i najverniji navijač Jedinstva u narednoj sezoni – uz osmeh je zaključio Novica Bjelica, odbojkaš Jedinstva iz Stare Pazove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *