Aktuelnosti

O NAMA

Odbojka je u Srbiji jedan od napopularnijih i najtrofejnijih sportova. Iz godine u godinu, a istraživanja to potvrđuju, sve više dece školskog uzrasta počinje da prebacuje loptu preko mreže. Teško im je u početku, ali imaju svoje idole i ciljeve i vremenom im sve postaje lakše. Takav slučaj je i sa nama. Želimo da ovaj lep i zdrav sport još više približimo njegovim obožavaocima na ne baš klasičan, više specifičan način, ali da svako posle posete našem portalu www.odbojka-volleyball.com bude zadovoljan što je bar nešto novo pročitao, saznao, video… Nešto što nema na drugom mestu. Ili ima, ali ne na takav način.

Kao gore pomenuta deca, koja iz treninga u trening sve bolje vladaju odbojkaškom igrom, tako i mi želimo da se iz vesti u vest, iz dana u dan, iz broja u broj, posle svake naredne posete, sve više dopadnemo najpre populaciji koja voli odbojku, a onda i onima koje ćemo privući da se upoznaju sa nečim što do sada nisu imali prilike.

Zahvaljujući odnosima sa igračima i igračicama koji igraju po celom svetu, pretežno naših, ali i stranih, veliki broj intervuja, priča, izjava i komentara biće ekskluzivni, ali retko će ta reč stajati pored teksta. Jer podrazumeva se da portal kao što je www.odbojka – voleyball.com ima „živ razgovor“. Sam časopis je naišao na veliki broj pozitivnih komentara, pohvala, kako ljudi iz odbojke, tako i onih koji se direktno razumeju u „materiju“. Ali, kao što to rade svi odbojkaši i odbojkašice, postavljaju se novi ciljevi ide se korak napred. I mi želimo svakodnevno da dajemo informacije koje će biti zanimljive za posetioce sajta, a forma časopisa i dalje ostaje. Najbolje, najzanimljivije priče biće „nacrtane“. Mnoge stvari će biti u časopisu, a kasnije na portalu i obrnuto. Svi oni, biće na jednom mestu. Imaćete priliku da svojim komentarima sugerišete, predlažete, ocenjujete… A biće tema, od aktuelnih vesti, preko škola odbojke, elemenata igre, zbivanja širom sveta, do stručnih tekstova majstora ovog sporta, nagradne igre, humanitarne akcije i još mnogo toga, sve na jednom mestu, na našem i vašem portalu. Znamo da će biti posla, da možda u početku neće biti sve sjajno, ali neka bude odlično, pa ćemo biti zadovoljni. Za početak.