Aktuelnosti

OKOLIĆ OPET CRVENOJ ZVEZDI

29. 7. 2022.

Polako ali sigurno, skoro pa tajnovito, Crvena zvezda pokušava da „skocka“ tim za narednu sezonu. Veliki broj igrača je otišao, pojavilo se dosta prostora za nove, pa je tako uprava kluba sa Marakane već odradila neke poslove.

Najveće pojačanje svakako je Aleksandar Okolić, do prošle godine standardni član reprezentacije. Upravo je do plavog dresa i stigao iz tabora crveno – belih, sa kojim je osvojio nekoliko trofeja i u koji se vraća posle povrede koju je „zaradio“ u ruskom Surgutu. U u međuvremenu je srećom sanirao i sada, svakako željan igre, odnedavno i u novoj „ulozi“ – oca, želi da se vrati u formu u kojoj je bio nekada i doprinese novim uspesima svog kluba. Baš kao osvajajući trofeje u Grčkoj sa PAOK – om i Olimpijakosom, ali i zapaženim partijama u Berlinu, Milanu i Surgutu do povrede.

Njemu će društvo praviti Aleksa Polomac, nekada igrač Partizana, Novog Pazara i Mladog radnika, a očekuje se da uskoro sve bude gotovo i realizuje se transfer sa dizačem koji dolazi iz Južne Amerike.