Aktuelnosti

OSS I BPŠ – NOVI UGOVOR ZA NOVE USPEHE

Rečeno – učinjeno. Ono što je mr. Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica najavio na novogodišnjem koktelu Odbojkaškog saveza Srbije, ostvareno je nepun mesec kasnije. Pomenute dve instititucije, svaka u svojoj oblasti delovanja, potpisele su ugovor na još četiri godine saradnje. Rezultati koje su naše nacionalne selekcije postigle u 2018. bile su dovoljan povod da se uspešna saradnja nastavi, naravno na obostrano zadovoljstvo. Dve selekcije u polufinalu Svetskih šampionata, iste te i na finalnim turnirima Lige nacija, jednostavno su nezvanično promovisali OSS u najbolje na zemaljskoj kugli.

-Ne treba ni postavljati pitanje da li nam i koliko znači ovakva podrška. Sada možemo na miru da planiramo nove aktivnosti, kako bi zadržali kontinuitet koji smo imali, ali i da planiramo neke nove stvari. Rezultati u 2018. su bili fantastični, najbolji smo Savez na svetu i treba da nastavimo tako. Moramo da imamo nove ideje, a to košta. Zato smo zahvalni najpre Državi Srbiji, koja nam je najveći sponzor, a onda je tu odmah i Banka Poštanska štedionica. Oni čine 90 odsto svega i omogućavaju nam aktivnosti koje će nas zadržati u svetskom vrhu – rekao je predsednik OSS Zoran Gajić.

Kada je pomenuta banka u pitanju, ni jednog trenutka nisu imali razloga da se zapitaju da li su napravili pravi potez kome će biti generalni sponzori.

-Mi smo za godinu dana već isplatili svoje sponzorstvo. Ulaganje u odbojku u Srbiji je jedan od naših najboljih poslovnih poteza. Po ko zna koji put ističem veliko zadovoljstvo jer je svet u Japanu na dresovima najbolje selekcija na planeti video da ćirilicom piše – Banka Poštanska štedionica. Potpisujemo novi ugovor, ali ne opet na jednu, već na ćetiri godine. Doduše svake godine ćemo ga obnavljati, ali shodno tome koliko je potrebno srpskim selekcijama i to iz godine u godinu može da bude samo više, nikako manje. Na prikmer, sledeća godina je godina Olimpijskih igara u Japanu. Verujem da će i dalje srpski odbojkaši i odbojkašice postizati vrhunske rezultate sa našij imenom na dresovima – istakao je mr. Bojan Kekić.

GiK1Uz prisustvo velikog broja predstavnika klubova, kojima takođe pomaže Banka Poštanska štedionica, jer snosi sudijeke i takse delegata na utakmicama, razmenjeni su i pokloni, smenjivali su se aplauzi, osmeha je bilo mnogo, a sve to je dobar predznak za ono što sledi.