Aktuelnosti

OSS I LUKOIL – BRŽE DO NOVIH MEDALJA

Porodica sponzora koja podržava ono što radi Odbojkaški savez Srbije bogatija je za još jednog. Ruska naftna kompanija Lukoil prepoznala je u našim odbojkašicama i odbojkašima kao i ljudima koji vode srpsku odbojku, dobar način promocije sa jedne, ali i pravi način ulaganja sa druge strane. Zato su predsednik OSS Zoran Gajić i generalni direktor Lukoil Srbja Igor Semeničev, potpisali ugovor o saradnji dva giganta.

– Ova pomoć će nam biti od izuzetnog značaja, jer je poznato da imamo mnogo akcija širom Srbije. To se najpre i najviše odnosi na testiranja mladih odbojkaša i odbojkašica, pa shodno tome želim da izrazim veliku zahvalnost kompaniji Lukoil na sverdnoj podršci. Drago mi je takođe što ona dolazi iz Rusije, što su za nas ti istočni vetrovi koji duvaju, izuzetno prijatni i značajni. Sve to dolazi u danima kada smo saznali da su nam odbojkašice pored toga što su najbolje u svetu, prve i na evropskoj rang listi, a odbojkaši istu poziciju dele upravo sa ruskom selekcijom – istakao je predsednok OSS.

OSS1U znak sećanja na ovu saradnju, za koju svi veruju da će biti od obostrane koristi, Igor Semeničev je na poklon dobio dres sa nedavnog Svetskog prvenstva u Japanu, sa potpisima svih igračica, kao i loptu, koji će svakako imati posebno mesto u prostorijama Lukoila.

– Za nas je velika čast biti partner Odbojkaškog saveza Srbije. Hteo bih da čestitam na velikom uspehu i osvajanju zlatne medalje na Svetskom prvenstvu nedavno u Japanu. Potrudićemo se da naša podrška bude na izuzetno visokom nivou, da traje dugo godina, i da na obostrano zadovoljstvo bude plodonosna. Želim svima mnogo uspeha svima i da se oni množe svakim danom – istakao je Semeničev.

Tako je kompanija Lukoil postala zvanična pumpa Odbojkaškog saveza Srbije, novi gigant među gigantima koji je stao na stranu najuspešnijeg sportskog kolektiva u Srbiji i šire. Za još brži način da se stigne do novih medalja.