Aktuelnosti

OSS I VIP – VIŠE OD PARTNERSTVA

Dva istinska giganta, Odbojkaški savez Srbije i Kompanija Vip mobil, ove godine slave deceniju poznanstva, partnerstva, sradnje. Kako god da se nazove taj odnos, ne može da se pogreši, sa jedne strane, a opet sa druge, možda i može, jer se to sve razvilo do te mere da je to preraslo skoro u porodičan odnos. Tim povodom, predsednik OSS Zoran Gajić je ugostio Dejana Turka, generalnog direktora kompanije Vip mobil, kako bi razgovarali o proslavi pomenutog, ne malo jubileja.

– Vip je više nego sponzor, pa se zato plašim koju reč da upotrebim. Toliko smo vezani i toliko smo im zahvalni za sve ono što su uradili za nas. Ne znam da li bi nas ovakvih kakvi smo bilo, da nismo bili zajedno. Čitava decenija. Njihov udeo je ogroman ne samo u uspesima seniorskih selekcija, već i kada je rad sa mlađim selekcijama u pitanju, a naročito je nemerljiv značaj u bič – voleju. Po nekom rangu, postoji država koja nas sponzoriše i odmah potom je Vip – iskren je bio Zoran Gajić.

Na ovakvu dobrodošlicu nije ostao imun ni Dejan Turk, koji je naglasio između ostalog da svi zaposleni u njegovoj kompaniji prosto obožavaju odbojku.

– Od našeg dolaska u Srbiju, mnogo toga se promenilo kada su u potanju telekomunikacije, ali naša podrška srpskoj odbojci i prijateljstvo sa Odbojkaškim savezom je konstantna. Postali smo i ostali ozbiljni strateški partneri koji su zajedno i u pobedama i u porazima. Ponosni smo na sve rezultate koje smo zajednički ostvarili. Medalje iz Svetske lige i sa Olimpijskih igara, samo u prošloj godini. Ponosni smo na organizaciju bič – volej turnira i promociju ovog sporta u Srbiji. Spremamo se za jubilarnu sezonu na pesku, za obeležavanje deset godina izuzetne saradnje. Biće mnogo manifestacija, a sport je jedan od najboljih načina da se kvalitetno iskoristi slobodno vreme i steknu dobre životne navike.svakla svima u Odbojkaškom savezu Srbije, igračima i igračicama, na vrhunskim rezultatima i sjajnoj sradnji, a veruzjem da će uspeha biti još – istakao je Turk.

Za 1. oktobar je ostavljena informacija o produžetku saradnje. Nema sumnje da i jedni i drugi žele da je nastave.

– Sačekaćemo tada novu poslovnu strategiju koja uključuje i sponzorsku platformu.Sada smo fokusirani na obeležavanje desetogodišnje uspešne saradnje i želimo da to bude na najbolji način.

Reči koje je Zoran Gajić rekao na kraju razgovora govore možda i najbolje o odnosu na relaciji OSS – Vip.

– Bez obzira šta će biti 1. oktobra, mi smo već sada zahvalni za ono što će biti do tada, ali i od tada. To su činjenice. Nisam bio ovde, ali sam slušao i gledao, a u poslednjih par meseci i osetio da sve što imamo, u dobroj meri moramo da zahvalimo i Vipu. Šta god da bude u oktobru – hvala vam.