Aktuelnosti

PARTIZAN BEZ GALOGAŽE

Iz tabora crno – belih devojaka, stiže u najmanju ruku iznenađujuća vest, da Ljubomir Galogaža više nije trener seniorske ekipe. Da iznenađenje bude veće, odluka je doneta posle osam kola šampionata u kome Partizan ima polovičan učinak, daleko bolji nego u isto vreme godinama unazad, a posle minimalnog poraza u prvoj od dve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije od Jedinstva.

Kada je letos, posle uspešnog rada upravo sa mlađimim selekcijama crno – belih, izabran za šefa stručnog štaba prvoe ekipe, govorilo se da je to sjajan potez, da je na čelu tima koji treba da promoviše neke nove klinke, jer je poznat po tome što je veliki broj igrača i igračica sa kojima je godinama radio, dostigao reprezentativne domete i internacionalne karijere. Sada, samo par meseci kasnije, kada je uspostavljen sistem rada koji je trebalo da pokaže prave rezultate u budućnosti, desilo se ono što niko nije očekivao.

Bilo kako bilo, „vruć krompir“ je preuzeo prošlogodišnji pomoćnik, Danilo Stokuća, a da li je on dugoročno ili rešenje „samo da se premosti“, videće se, mada ima nekoliko trenera bez posla koji su u „niskom startu“…

 

 

6 Responses

  1. Super!! Bice poslednje na kraju sezone!

  2. Bravo za upravu!
    Pravi potez da se zakucaju na poslednje mesto na kraju sezone!

  3. Tako je, sad ove matore mogu da treniraju koliko one hoce, bez bojazni da jedu i da se provode nocu, a da niko to nece da primeti.

  4. Kazu da su se pobunile one sto imaju napad 10:2 i prijem 14%, kad su videle da im se blizi kraj i da su ih deca preskocila.

  5. Koliko je para tu baceno u poslednjih nekoliko godina, u danasnje vreme, da je to sramota!!!

  6. Cek, a sta je bilo sa cuvenom halom?
    Znaci neko tu bas ne zna sta radi…

Comments are closed.