Aktuelnosti

PRVACI EVROPE SE VRATILI KUĆI

Posle (ne)prespavane noći, najbolja muška selekcija Srbije, a od sada i Evrope, vratila se kući sa zlatnim medaljama i velikim peharom namenjenim šampionima Starog kontinenta. Najpre su, kao doliči velikanima i onima koji ostave trag predstavljajući Srbiju, prošli kroz vodeni luk na aerodromu “Nikola Tesla”, a potom su izašli pred mnogobrojne pripadnike medija, ali i svojih najbližih koji su ih jedva dočekali kako bi podelili veliku radost sa njima.

Aerodrom 2Naravno, dobili su kao i uvek poklone od strane sponzora, a čekali su ih i predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije. Aplauzima su ih nagradili i građani koji su se našli na aerodomu iz “ličnih potreba”, a fotografisanje, autogrami, izjave i slavlje trajalo je dugo. Baš onako kako su zaslužili momci koji su oduševili srbiju i srpski narod, koji su pokorili Evropu i n njen krov seli bez ijednog poraza.

– Tak kada se čovk vrati kući, onda malo više počne da shvata vrednost onoga što je postigao, Ovo je nešto neverovatno, još uvek kao da je san. Odradili smo veliki posao, napravili sjajan rezultat i verujem narodu Srbije doneli radost. Naše zadovoljstvo osvajanjem ovog zlata je tim veće – rekao je Nikola Jovović.

Ni ostali reprezentativci nisu skrivali oduševljenje, a videlo se da su izuzetno srećni iako se primetilo da “oka nisu sklopili”.