Aktuelnosti

RADOSLAV MILIĆ PREDSEDNIK SKUPŠTINE OSS

Novi predsednik Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije je Radoslav Milić, advokat iz Novog Pazara i direktor ovogodišnjeg osvajača Kupa. Predlog predsednika OSS Zorana Gajića podražili su jednoglasno svi delegati koji su prisustvovali redovnoj Skupštini.

– Zahvaljujem se predsedniku, ali i svim delegatima, za mene je ovo velika čast i obaveza, ali i nagrada za četiri decenije koliko sam u odbojci. Uradiću sve što je u mojoj moći u interesu odbojke u Srbiji i verujem da ću imati saradnju kako delegata, tako i svih organa Odbojkaškog sabeza Srbije – rekao je novi predsednik Skupštijne OSS.

Od bitnih stvari treba istaći da je velikom većinom glasova (sa samo jednim protiv), usvojen predlog Odbojkaškog saveza Beograda o razrešenju devet delegata, kao i imenovanju novih. U ime OSS, jednom od, sada već bivših, Slobodanu Miloševiću, za sve što je dao srpskom sportu i odbojci u našoj zemlji uopšte, zahvalio se predsednik OSS Zoran Gajić, istakavši, između ostalog, da je on možda i najzaslužniji što je nekada reprezentacija Jugoslavije, pa Srbije i Crne Gore, a danas samo Srbije, u proteklom periodu postigla rezultate na koje se svi ponose. Iskrena zahvalnost je usledila i sa druge strane, uz želje za uspešan rad OSS u budućnosti.

Pored ovih tema, na dnevnom redu su bili i finansijski, kao i izveštaj o radu za 2016. godinu, plan za tekuću 2017. i onbi su takođe jednoglasno usvojeni, kao i predlog novog predsednika Skupštine da se u Nadzorni odbor izaberu Nikola Vuković, Slobodan Ćurčić i Dragan Tadić.