Aktuelnosti

RELJIĆ ŽELI TROFEJE U RUMUNIJI

Posle kratke pauze Siniša Reljić je opet trenerski aktivan. Naime, pre par dana, jedan iz plejade mlađih trenerskih znalaca, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Dinamom iz Bukurešta.

-Veliki klub, veliko sportsko društvo, možda i najveće u Rumuniji. Uslovi su adekvatni gore pomenutom, tako da imam samo reči hvale. Za sada je to ugovor na godinu dana, ali ko zna, možda ga vrlo brzo produžimo.

„Gospodin Reljić“, kako su ga zvali mnogi dok je jedno vreme kao selektor srpskih juniora bio i asistent Igoru Kolakoviću na treninzima najboljeg nacionalnog tima, u Bukurešt je poveo i dvojicu srpskih internacionalaca.

-Mislim da su Nikola Goić i Stefan Kovačević igrači koji su potrebni Dinamo kako bi ostvarili željene ambicije. Nedavno su sezonu okončali na petoj poziciji, a ambicije su mnogo veće, zašto da se ne uđe u borbu za trofeje.

Iskustvo rada u Spartaku, Vojvodini, trogodišnji staž kao selektor juniorske reprezentacije, ali i inostrano u Libanu i Turskoj, sigurno će mnogo značiti u ostvarenju ciljeva u Rumuniji.