Aktuelnosti

SMENA TRENERA U ZVEZDI, VLADISAVLJEV – GRŠIĆ

Za mnoge neočekivano, za njega i igračice pre svega, tek, Aleksandar Vladisavljev više nije trener Crvene zvezde. Da li je treći uzastopni poraz uticao na tu odluku Uprave kluba, ikao je samo par dana pre toga ostvaren plasman u finale Kupa Srbije, ili je po sredi nešto drugo, tek saradnja je raskinuta.

Pogled na tabelu govori da do kraja Superlige crveno – bele u najgorem slučaju mogu da budu na poziciji na kojoj su trenutno, trećoj, uz izgledne šanse da se popnu korak, a možda i dva. Još letos se u Zvezdinoj kući „većalo“ da li po isteku trogodišgeg ugovora nastaviti saradnju i donešena je odluka da to bude minimum još jednu, Teško da bi da nije bilo njega, u crveno – belo jato prošlog leta sletele Bojana Živković – Drča, Ana Lazarević – Živojinović, Jelena Lazić… Ali, posle dva finala Kupa i jednog u plej – ofu, Aleksandar Vladisavljev viće neće biti pored klupe kluba u kome je nekad i igrao.

Na njegovo mesto dolazi Milan Gršić, do prošle godine treter  TENT – a, koji je, dok je počinjao karijeru, već bio u timu sa Marakane.