Aktuelnosti

SRPSKE KADETKINJE NA EP

Ni ovo Evropsko prvenstvo za kadetkinje neće proći bez učešća selekcije Srbije. Naše mlade reprezentaivke, rođene 2002. godine, sa dve pobede na kvalifikacijama u Rumi omogućile su sebi da se nađu na najvećoj smotri i time nadoknade propust kada su bile pionirke.

Najpre su maksimalnim rezultaom savladale nejaku Estoniju, a potom i Holandiju, čija je upravo ova generacija lane učestvoala na EP, u četiri seta, ali prilično ubedljivo. Selektor Jovo Caković je sa svojim stručnim štabom za kratko vreme napravio veliki posao, a devojke su za Badnje veče imale razlog više za slavlje. Nema sumnje da će do starta EP koje se igra od 13. do 21. aprila u Sofiji i Samokovu biti još uigranije i spremnije.

Ostaće zabeleženo da su plasman na prvenstvo Evrope izborile Andrea Tišma, Tijana Vrcelj, Bojana Gočanin, Ana Drobnjak, Valerija Savićević, Tara Taubner, Ivana Nedeljković, Jovana Cvetković, Milica Medved, Vanja Savić, Irina Milanović i Jovana Ćirković, sa stručnim štabom koji čine selektor Jovo Caković, njegov asistent Milan Milošević, fizioterapeut Siniša Mladenović i tim menadžer Maja Simanić.

6 Responses

  1. Bravo deco, bravo Jovo, bravo Milane!

  2. Bilo je zadovoljstvo gledati vas.
    Mozda i ova Vizura vidi nesto od vas. Svaka cast.

  3. SJAJNO… IGRA, PONASANJE, TRENERI, ODNOS… ZASLUZENO… I SRECNO NA EP…

  4. Neka vam ovo bude samo pocetak. Bravo Jovo, veliki trud se uvek isplati!

  5. Ako je uspeh srazmeran ulozenom trudu i radu, ocekuj nagradu!
    Trud je bio veliki, nagrafa je stigla, bravo!!!

Comments are closed.