Aktuelnosti

SVETSKI PRVAK NA MARAKANI

Reprezentativka Srbije, osvajač svih medalja sa velikih takmičenja u prethodnih desetak godina, pa i poslednje, zlatne na Svetskom prvenstvu, Tijana Malešević počela je ovih dana da trenira sa Crvenom zvezdom. Trenutno nema inostrani angažman, ali kako je navodila sve vreme letošnjih priprema, ne brine mnogo zbog toga.

– Čekam pravu ponudu i verujem da će ona stići. Takođe, prija mi odmor posle svih napora koje smo imali kako ovog leta, tako i prethodnih sezona uopšte. Pre podne radim u teretani, popodne sam na treninzima Crvene zvezde. Mislim da mi je to odlična opcija, jer su dvojke sjajne, a rad sa Aleksandrom Vladisavljevim može samo da bude koristan. Još sam „daleko“ od igranja, ali videćemo, ima vremena i za to.

Već godinama unazad bila je možda i najopterećenija, odigravši recimo jedina svih 77 utakmica u Grand priju, pa joj je preko potreban odmor. Takođe, govorila je da nema ništa protiv da zaigra i za neki domaći klub, bar na neko vreme, dok se ne vrati u željenu formu dovoljno za novi inostrani angažman. Svakako da bi Crvena zvezda bila možda i trenutno idealno rešenja, odnosno obostrana korist, pa treba očekivati „reakciju“ uprave kluba sa Marakane.

Posle osvajanja zlatnog odličja nedavno u Japanu, sigurno je da Tijana Malešević nije bez ponuda, ali s obzirom na određenu pauzu posle Svtskog šampionata i činjenicu koliki je profesionalac, sigurno ima želju dobro da se spremi za naredne izaove.