Aktuelnosti

TERZIĆ OPET U ZVEZDI?

Posle pet godina provedenih u Francuskoj, jedne u Poljskoj i još tri u Rumuniji, nekadašnji reprezentativac Srbije, Miloš Terzić, u pauzi između dve sezone, sve intenzivnije razmišlja da se vrati u domaću odbojku. Odlični primač servisa, neko ko je svojim servisom stavio tačku na Evropsko prvenstvo u Beču 2011. gde su plavi osvojili zlato, svakako bi dobro došao brojnim srpskim klubovima.

– To je bilo nekad, u sjajna vremena. Prošlo je mnogo godina od tada, već polako razmišljam o završetku karijere. Još sezonu, najviše dve, pa onda u neke “druge vode”.

S obziron na okolnosti, da li bi možda moglo da se desi da poslednji klub u igračkoj karijeri Miloša Terzića bude – matični, onaj u kome je počeo karijeru, Crvena zvezda…

– Sve je moguće. Svestan sam da će zbog novonastale situacije u svetu biti daleko teže naći klub u inostranstvu. Trenutno sam sa porodicom u Vršcu, čekam da vidim šta i kako. Čuo sam se sa ljudima iz Crvene zvezde, postoji zaintersovanost, ali…

Ako je po onoj narodnoj “gde ima dima”, svakako da bi samo svojim prisustvom, a pre svega kvalitetom i iskustvom dobro došao klubu “sa Marakane”, ali treba da se poklope sigurno mnoge stvari. A da je Miloš Terzić slobodan igrač, sigurno znaju još mnogi (naši) klubovi.