Aktuelnosti

ZVEZDINA LASTA – ISIDORA RODIĆ

Na dešavanja u Vizuri, nekako je najbrže odreagovala Crvena zvezda. Samo par dana posle gašenja kluba iz Tošinog bunara, na Marakanu je stigla Isidora Rodić, nekadašnja kadetska i juniorske reprezentativka Srbije i jedna od najboljih “ajkulica” u poslednje dve sezone. Stvila je paraf na dvogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za tim Aleksandra Vladisavljeva. S obzirom da iz kluba najverovatnije odlazi Božica Marković, a da će povratak Sare Vučićević biti duži od prdviđenog, Rodićeva će uz Jelenu Delić i Anu Jeković biti bedem na sredini mreže.

– Crvena zvezda je veliki klub i jako mi je drago što ću u narednom periodu nositi njen dres. Verujem da ću uz devojke koje poznajem dugo godina, a i stručni rad Aleksandra Vladisavljeva i stručnog štaba napredovati i doprineti verujem dobrim rezultatima u budućnosti. Žao mi je što je sa Vizurom ispalo kako je ispalo, to je klub za koji me vezuju sjajne uspomene, ali sada moram da gledam ono što je ipred mene – rekla je Isidora Rodić.

Inače, ona ke druga “lasta” koja je stigla u crveno – belo “jato” ovog leta, posle iskusne Katarine Vukomanović, a vrlo je moguće da njenim stopama, iz Vizure u Crvenu zvezdu, krene i Tijana Vrcelj.