Aktuelnosti

ANA U CRVENO – BELOM

Nekoliko dana je trebalo da se ženska ekipa Crvene zvezde opet pojača. I to je opet dovela igrača sa zavidnom karijerom. Reč je o Ani Lazarević koja je udajom promenila prezime u Živojinović i koja se u međuvremenu porodila. Veliko iskustvo koje ima za sobom, sticala je u Vizuri, potom Bešiktašu, Miluzu, Olimpijakosu, Belik Duzu, Albi Blaž i ponovo u dresu kluba iz Pireja. Iste boje nosiće i u narednoj sezoni, samo crveno – belih iz Beograda.

– Oduvek sam volela Ctvenu zvezdu i ispunila mi se želja da konačno zaigram za nju. Igrala sam u Olimpijakosu i mislim da je to nešto slično, mada ima vremena da se uverim u sve to. Vraćam se posle pauze, vraćam se u srpsku odbojku i sve to će mi biti dodatni motiv da sa devojkama od kojih mnoge znam, učestvujem u uspesima koji su planirani. Daću sve od sebe i nekako jedva čekam da sve počne.

Kada je reprezentativna karijera u pitanju, Ana Lazarević je bila u timu koji je 2011. postao šampion Evrope, a sve do 2017. bila u konkurenciji za najbolji sastav. U tom periodu se i upoznala sa radom Aleksandra Vladisavljeva, koji je posle Jelele Lazić i Bojane Živković, dobio još jedno sjajno pojačanje.

Pitanje je da li će se na ovom završiti, ali sudeči po nekim naznakama, biće još lepih vesti za navijače kluba sa Marakane.