Aktuelnosti

BJELICIN POVRATAK U BRAZIL

Posle dve godine Ana Bjelica će ponovo put Brazila. Ekipa Nestle Osasko “prijavila” je novo pojačanje u borbi za osvajanje šampionke titule koja im izmačinje u poslednje vreme. Srpska reprezentativka je po njihovom mišljenju igrač koji je potreban da “zatvori” tim u kome su još nekadašnje brazilske reprezentativke Kamila Brajt i Žaklin Karvaljo, kao i aktuelna Ana Beatriz.

– Za Brazil me vežu sjajne uspomene od pre dve godine. To je divan narod pre svega, koji obožava odbojku, gde su utakmice izuzetno posećene i ni jednog momenta se nisam dvoumila da li da prihvatim ponudu mog nekadašnjeg kluba. U mojom prvoj sezoni nam je za malo izmakla titula, a verujem da ćemo naredne biti uspešniji.

Srpska reprezentativka će kao i prošle godine u Voleru igrati na poziciji primača servisa, a ne mestu korektora kao u nacionalnom timu. Da nije zadovoljila na novom mestu u timu, sigurno ne bi dobila ponudu renomiranog tima kakav je Osasko.

– Do odlaska u Brazil ima još dosta. Najpre da se uspešno okončaju reprezentativke akcije. Prošli put sam otišla maksimalno spremna zahvaljujući nacionalnom timu, pa se nadam da će i ovog puta biti tako.