Aktuelnosti

ERIĆEVA POJAČALA TENT

Po mnogima najbolji igrač Super lige odbojkašica u prošloj sezoni, najzaslužnija za poslednjih par trofeja Vizure, Slađana Erić, potpisala je ugovor se ekipom TENT iz Obrenovca. Već pre par meseci znalo se da neće ostati u istom klubu, iz (ne)poznatih razloga, a tokom celog leta spekulisalo se gde će nastaviti karijeru.

Svi su želeli da je vide u svojim redovima, a Slađana Erić nije žurila. Sigurno je da je bilo i opcija za neki od inostranih klubova, ali oni nisu verovatno zadovoljavali njene ambicije. Aktuelni osvajač Kupa Srbije, Železničar nije žalio novca da je dovede, ona jeste krenula u tom “pravcu”, ali je ostala nekako na pola puta između Beograda i Lajkovca, u Obrenovcu.

Sa Slađanom Erić, pa Jovanom Jovičić, Jelenom Vignjević, Bojanom Radulović i Jelenom Lazić, pa i Natašom Čikiriz, TENT postaje “opasan” kandidat za najviši plasman iako je u dosadašnjem toku šampionata Banka Poštanska štedionica Super lige pretrpeo dva poraza. Ostaje da se vidi kada će se poklopiti sve kockice i što se uigravanja tiče, ali u Obrenovcu više ništa ne kriju što se ambicija tiče.