Aktuelnosti

KUP SRBIJE – UNA UGASILA ZVEZDU

Samo par dana pošto su osvojile Super kup Srbije, odbojkašice Crvene zvezde su eliminisane u osmini finala Kupa Srbije. Za to se pobrinuo debitant u elintnom društvu, ekipa Omladinca, kojoj je ovo bio prvi zvanični meč u najjačoj konkurenciji. Tim iz Novih Banovaca, u neku ruku “mlađa sestra” Jedinstva iz Stare Pazove, verovatno još uvek ispitujući sopstvene snage, bila je apsolutni autsajder na Banjici. Ali, od samog početka stavile su svima do znanja da će crveno – bele morati dobro da se preznoje i da ih shvate najozbiljnije moguće.

Vodile su posle prvog seta, gubile posle trećeg, ali su zato naredma dva rešile u svoju korist i napravile prvorazredno iznenađenje. Briljirala je mlada reprezentativka Una Vajagić, za koju domaći tim nije imao rešenje čak 27 puta. U svim ostalim saigračicam,a je imala izuzetne saradnike, a sve to je rezultiralo velikim rezultatom.

Pored Omladinca, mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije za sezonu 2022./2023. obezbedile su još ekipe Srema, Partizana, TENT – a, Železničara, Jedinstva, Uba i Inđije.

1 Responses

  1. Много смо чули о тој Бановачкој школи, сад је изгледа дошло време да их гледамо.

Comments are closed.