Aktuelnosti

TIJANA BOŠKOVIĆ – ZVEZDA MEĐU ZVEZDAMA

Za samo dve godine Tijana Bošković je od „čuda od deteta“ postala veliki igrač. Njene sjajne igre ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, ali nikog i ne iznenađuju, jer je strahovitim smečevima, ali i osmehom odavno skrenula pažnju na sebe. Nedavno je na Svetskom klupskom prvenstvu sa Ezačibašijem osvojila novu titului je i proglašena za MVP turnira na Filipinima.

– Ovo mi je prvo veliko priznanje od kada igram u seniorskoj konkurenciji. Bila sam najbolja na juniorskim prvenstvima Evrope, u Superligi Srbije, ali na ovom nivou – prvi put. I baš mi je drago, jer se zna kakakv kvalitet ekipa donosi Svetsko klupsko prvenstvo, sama reč kaže. To mi je velika čast, ali i „vetar u leđa“ za nastavak i sezone, ali i karijere. Nije fraza, ali stvarno bih istakla da iza tog trofeja za MVP stoji ceo tim, jer bez njih ništa ne bi bilo.

 

PITAJTE TIJANU, MAJICA NA POKLON

Reprezentativka Srbije Tijana Bošković, raspoložena je da odgovara na pitanja posetioca našeg sajta. Njih možete postavljati na adresu info@odbojka-volleyball.com a kop o Tijaninom mišljenju bude postavio najinteresantnije, dobiće na poklon njenu majicu sa autogramom.

Ezačibaši je ove sezone napravio strašan tim, u kome je mnogo velikih zvezda svetske odbojke, Maja Ognjenović, Taisa Menezes, Tatjana Košeleva, Džordan Larson, Rejčel Adams, Neslihan Demir, a među njima, iako najmlađa, i zvezda u obliku Tijane Bošković. Kako je biti u takvom društvu?

– Neverovatno. Evo, mesec i po dana kako smo se okupile, a funkcionišemo već kao da smo godinama zajedno. Jesu to sve veliki i iskusni igrači, a to što su zvezde u svetskim okvirima, može se videti i na terenu i van njega gde su maksimalni profesionalci. Niko se ne ponaša uobraženo, svima izlaze u susret, stvarno su za svaku pohvalu. Posebno mi je drago što imam Maju pored sebe, znamo se već tri godine i mnogo mi je lakše. Naravno, čast je biti i sa ostalima.

I među takvim odbojkaškim “alama” u svom timu, i i još dva puta toliko međuu ostalim učesnicima, Tijana Bošković, sa samo 19 godina, je MVP…

tica-boskovic-jpg

1 Responses

  1. Bravo devojko.
    Sta ce biti tek kad stasas, za par godina.
    Samo nastavi tako.

Comments are closed.